Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

Goele is onze nieuwe collega!

Klantvriendelijk, vlot, goedlachs, veel goesting, leergierig... ja ja een heel eisenpakket hadden we voor onze nieuwe collega... Maar we hebben ze gevonden. Onze nieuwe blonde raaf!

Lees meer

Wie wordt onze nieuwe collega?

We hebben een vacature voor een allround medewerker! Interesse? Mail je motivatiebrief en CV naar info@elcado.be en we nemen snel contact met je op.

Lees meer

Food Huggers

Ken je dat ook?...Neem een halve citroen en voeg het bij het beslag... dochterlief heeft na een halve appel ECHT genoeg...Dit half stuk fruit ligt dan een week in de fruitschaal, om dan toch in de vuilbak te belanden!! De oplossing: FOOD HUGGERS

Lees meer

BENTO BOX

Ken jij de nieuwst hype al? De bento box? Bento betekent in het Japans Lunchbox, en staat een beetje symbool voor het zo aantrekkelijk mogelijk maken van de lunch.

Lees meer

WIN een gratis kookworkshop ZOT OP POTJES

Lieve klanten… het is weer onze beurt om jullie in de watten te leggen! Wat denk je van een lekker glaasje cava, een boeiende kookworkshop door een enthousiaste dame met kennis van zake… proevertjes om mee naar huis te nemen en een tof geschenkje?

Lees meer

Verse zelfgemaakte pasta in slechts 10 minuten... getest & goedgekeurd!

Zou het kunnen? Verse zelfgemaakte pasta in 10 minuten? We deden de test voor u met de nieuwe pasta maker van Philips.

Lees meer

NIEUW bij Elcado... afwasbare tafellakens!

We kregen heel vaak de vraag... hebben jullie geen leuke afwasbare tafellakens? En nu kunnen we eindelijk JA antwoorden! We hebben tafellakens van LOLA. Fris, fleurig en jong. Daarnaast hebben we ook een tijdloze collectie van Finesse. Deze tafellakens zijn afwasbaar & uit te wassen! Ze hebben ook een echte stoffen look, maar zijn wel degelijk afwasbaar. Check onze volledige collectie online of in de winkel!

Lees meer

Daar is ie dan....de webshop van Elcado!

De goesting om naast mijn winkel ook een webshop te openen was er al lang. Nachten wakker gelegen: Wat wil ik? En nog veel belangrijker... wat wil ik niet. Wat wil ik online verkopen, hoe ga ik het organiseren? Hoe moet het eruit zien? Met webdesigners gepraat, lezingen en opleidingen gevolgd, boeken gelezen... Augustus 2015 zijn de knopen echt doorgehakt en zijn we van start gegaan met de ontwikkeling. Je wilt niet weten hoeveel uren hieraan gewerkt is...maar eindelijk staat onze webshop online! Het is een weloverwogen keuze slechts een gedeelte van wat we verkopen in de winkel ook online aan te bieden. We willen je nieuwsgierig maken naar wat Elcado nog meer te bieden heeft. Want snuisteren in de winkel blijft toch oh zo gezellig en laat de persoonlijke dienstverlening juist één van onze troeven zijn. Dus misschien ook eens tot in Opglabbeek #elcado.be#trots

Lees meer