Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

WIN een gratis kookworkshop ZOT OP POTJES

WIN een gratis kookworkshop ZOT OP POTJES

Lieve klanten… het is weer onze beurt om jullie in de watten te leggen! Wat denk je van een lekker glaasje cava, een boeiende kookworkshop door een enthousiaste dame met kennis van zake… proevertjes om mee naar huis te nemen en een tof geschenkje?

Voor 20 winnende klanten maken wij dit verwenpakketje klaar!

Potjes zijn nog nooit zo hip geweest. En Barbara leert je hoe je ze kan vullen... met confituur, ketchup of een smoothie, maar ook met broodbeleg. En klinkt één keer koken en de rest van de week gevarieerd eten je als muziek in de oren? Dan is deze kookworkshop zeker iets voor jou!

Na de enthousiaste reacties van de deelnemers van vorig jaar wilden we absoluut Barbara Creemers opnieuw voor onze kookworkshops. Gedreven, kennis van zake, duizendpoot, tuinier, ecologisch... het zijn maar enkel woorden die haar toch al heel goed omschrijven! Ervaar het zelf... je zal verrast zijn!!

 

Interesse gewekt?

De kookworkshop gaat door op 20/11/2016 van 10u-13u of van 14u-17u. Je kans wagen kan door een mailtje te sturen naar info@elcado.be met je naam, adres en telefoonnummer! Of gewoon je gegevens door geven in de winkel!

De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd op maandag 14 november. Veel succes!

Deel dit bericht!


« Naar overzicht