Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

Winnende nummers van tombola 90 jaar Elcado

Hieronder vind je de winnende nummers. De prijzen kunnen, met het winnende lotje, afgehaald worden in de winkel tot en met 31 december 2023. De prijzen die niet afgehaald zijn worden geschonken aan een goed doel.

Lees meer

Opendeur 90 jaar Elcado

Kom met ons mee klinken op 90 JAAR ELCADO!!

Lees meer

Wij zijn open!

Mag het even niet fysiek in de winkel? Wij blijven u toch helpen, advies geven, mooie pakjes maken... met dezelfde passie. We bereiden al jullie bestellingen netjes voor. Afhalen kan zonder menselijk contact aan de inkom van de winkel. Toch liever aan huis geleverd? Dat kan! Want het is de gezondheid die primeert!

Lees meer

We hebben de jobstudent gevonden.

Ben jij super handig met computer? En wil je mij helpen met de webshop? Heb je interesse in social media? M/V met talent... we zoeken jou!!

Lees meer

Dat is waar een dorpswinkel voor staat...

Met iedere vezel van mijn lichaam voelde ik het...mijn winkel moet dicht! Dicht om mijn gezin, mijn medewerkers, mijn klanten en de gemeenschap te beschermen. Dus dat deed ik... nog voor we verplicht werden. Met tranen in de ogen wuifde ik Sylvia & Liliane uit, niet wetende wanneer ze terug mogen komen werken. Een beeld dat op mijn netvlies gebrand staat! Mijn winkel zonder mijn collega/vriendinnen, zonder mijn geliefde klanten, zonder leven erin!

Lees meer

We doen ons uiterste best voor jullie!!

Onze winkel is gesloten maar heb je iets nodig? We helpen je graag; We zijn BEREIKBAAR op 0474 33 20 66. Stuur een sms, bel, Skype of Facetime of gewoon via info@elcado.be. We leveren bij jullie aan huis, of versturen via DPD. Onze inkomhal van de winkel is nu een doorgeefluik zodat je in alle veiligheid en zonder menselijk contact je goederen kan komen afhalen, bv op de weg naar huis van je werk. Op die manier die je geen niet-essentiële verplaatsing .

Lees meer

Wie wordt onze nieuwe collega?

We hebben een vacature voor een allround medewerker! Interesse? Mail je motivatiebrief en je CV naar info@elcado.be en we nemen snel contact met je op! Solliciteren kan tot 10/10/2019.

Lees meer

9 mei kookworkshop met Demeyere.

Hou je van lekker koken en werk je graag met de nieuwste materialen? En proef je ook nog eens graag van al dat lekkers? Dan is dit het moment! DONDERDAG 9 MEI VAN 19U-22U ben je welkom bij Elcado!

Lees meer

85 jaar Elcado = 85 prijzen te winnen t.w.v. €5000

85 jaar Elcado... daarvoor moeten we onze klanten bedanken en verloten we 85 prijzen met een totale waarde van €5000!!

Lees meer

Gratis kookworkshops op 18 november!

Dit jaar hebben we onze kookworkshop anders aangepakt. Tijdens 1 uurtje wordt er met 2 specifieke keukentools gewerkt.

Lees meer